ENERGYWORLDΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗΔΗΜΟΣΙΟΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΣΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΣΗ

Η Υπηρεσία Ταχυδρομείων των Η.Π.Α., θα Κάνει Διανομές με Ηλεκτρικά Οχήματα

Έχοντας εξαντλήσει όλες τις άλλες επιλογές, η Υπηρεσία Ταχυδρομείων των Η.Π.Α., που διαθέτει τον μεγαλύτερο ομοσπονδιακό στόλο οχημάτων, ανακοίνωσε ένα  σχέδιο για την έναρξη της ηλεκτροκίνησης του στόλου της και την σταδιακή αντικατάσταση των φορτηγών διανομής που διαθέτουν κινητήρες εσωτερικής καύσης. Η USPS, με επικεφαλής τον διορισμένο από τον Τραμπ, Louis DeJoy, ανακοίνωσε πέρυσι ότι σχεδίαζε να κάνει μια μεγάλη παραγγελία για νέα φορτηγά με κινητήρα εσωτερικής καύσης. Αφού αντιμετώπισε έντονη κριτική

επειδή δεν πήγαινε πιο γρήγορα στην ηλεκτροκίνηση, ο οργανισμός έκανε μια σειρά από φαινομενικά απρόθυμες ανακοινώσεις τον περασμένο χρόνο αποκαλύπτοντας σχέδια για την προμήθεια όλο και περισσότερων ηλεκτρικών οχημάτων και λιγότερων βενζινοκίνητων οχημάτων. Η ανακοίνωση της περασμένης Τρίτης ήταν η τελευταία αυτής της σειράς.

Με τα νέα αυτής της εβδομάδας, η Ταχυδρομική Υπηρεσία έχει πλέον δεσμευτεί να απαλλάξει σημαντικά τον γηρασμένο στόλο της με περισσότερα από 230.000 οχήματα. Σχεδιάζει να αγοράσει 60.000 ​”οχήματα παράδοσης επόμενης γενιάς” από την Oshkosh, εκ των οποίων τα 45.000 θα είναι ηλεκτρικά. Ο οργανισμός θα αγοράσει επίσης 46.000 οχήματα από εμπορικές αυτοκινητοβιομηχανίες, εκ των οποίων τα 21.000 θα είναι ηλεκτρικά, σύμφωνα με την Washington Post. Πρόκειται για μια συνολική προμήθεια 66.000 ηλεκτρικών οχημάτων παράδοσης, τα οποία θα καταστήσουν την USPS, η οποία διαθέτει ήδη τον μεγαλύτερο στόλο οχημάτων στη χώρα, σε χειριστή του μεγαλύτερου στόλου ηλεκτρικών οχημάτων στη χώρα.

ΠΗΓΗ: energia.gr

Related Articles

Back to top button