ENERGYTV.GR
ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΕΣΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΝΕΑΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ

Δεν θα εγκατασταθούν πλωτά φωτοβολταϊκά στη λίμνη Πολυφύτου

Απέκλεισε τέτοιο ενδεχόμενο ο Περιφερειάρχης Γιώργος Αμανατίδης κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου

Δεν θα γίνει η εγκατάσταση πλωτών φωτοβολταϊκών στη λίμνη Πολυφύτου όπως αποκάλυψε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας, Γιώργος Αμανατίδης, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου που διεξήχθη στις 29/7.

«Δεν τίθεται πλέον τέτοιο θέμα και σας το λέω με μια σχετική ασφάλεια αυτό, καθώς το ενδεχόμενο εγκατάστασης φωτοβολταϊκών έχει απομακρυνθεί σημαντικά», είπε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα απαντώντας σε σχετικό ερώτημα της αντιπολίτευσης ξεκαθάρισε πως η ανάλογη θέση της Περιφέρειας ισχύσει και για τις υπόλοιπες λίμνες της Δυτικής Μακεδονίας.

Ο κ. Αμανατίδης ενημέρωσε το σώμα για τις συναντήσεις του στο Υπουργείο Ενέργειας για το θέμα των Τηλεθερμάνσεων, εκφράζοντας την αισιοδοξία του πως σύντομα θα υπάρξει το τελικό κείμενο της συμφωνίας για την παροχή θερμικής ενέργειας αλλά και τη διευθέτηση των οφειλόμενων των Δήμων προς τη ΔΕΗ.

Σχετικά το πρόγραμμα Δίκαιης Αναπτυξιακής Μετάβασης, η Περιφέρεια σε συντονισμό με την ειδική υπηρεσία προχωρά το ζήτημα της δημιουργίας μια τοπικής ομάδας στελεχών προκειμένου να στηριχτούν οι δικαιούχοι, με το χώρο που θα τους στεγάζει να είναι ήδη στις σκέψεις της περιφερειακής αρχής.

ΠΗΓΗ: e-ptolemeos.gr

Related posts

 ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ – ΑΝΤΙΠΑΡΟΧΗ  –  ΔΩΡΕΑΝ ΡΕΥΜΑ ! 

admin

Υπ. Ενέργειας: Κατατέθηκε η τροπολογία για την έκτακτη φορολόγηση των ηλεκτροπαραγωγών

admin

ΟΙ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΓΡΟΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΕΠΙΔΟΤΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ  ΓΙΑ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ!! ΚΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΡΕΥΜΑ ΤΩΡΑ !!

admin